آیا پزشک به شما گفته است که دچار پسوریازیس ناخن شدهاید؟ پسوریازیس پوست نوعی بیماری پوستی مزمن است که باعث خشکی شدید پوست و فلس برجسته روی ناخن میشود. در این بیماری خودایمنی بدن سلول اضافی تولید میکند که روی سطح پوست جمع میشوند.
قبل از مصرف دارو کلیه داروهای مصرفی خود را به پزشک یا داروساز اطلاع دهید تا از تداخلات احتمالی پیشگیری شود.
پسوریازیس خالدار غالباً در دوران کودکی یا نوجوانی شروع میشود. این نوع پسوریازیس به شکل تاولهای قرمز، کوچک و نقاط تکی روی پوست دیده میشوند که به ضخامت و خشنی آنچه در پسوریازیس پلاکی دیده میشود نیستند.
اینکه چه چیزی باعث این برانگیخته شدن و تحریک شدن سیستم ایمنی بدن میشود هنوز مشخص نیست اما استرس، اضطراب، آسیبدیدگیهای پوستی، عفونت و تغییرات هورمونی میتواند باعث شعلهور شدن علائم پسوریازیس در افراد مبتلا به این بیماری شود.
مشکلی که شرح دادید شامل علائمی مانند دانههای قرمز رنگ که به مرور زمان به دانههای سیاه رنگ به اندازه سر سوزن تبدیل شده و خارش دارند، میتواند به دلایل مختلفی باشد.
ژنتیک : احتمال انتقال این بیماری از والدینی که درگیر اسکیزوفرنی هستند، به نوزاد وجود دارد.
لطفاً برای ارزیابی دقیق و دریافت درمان مناسب به پزشک مراجعه کنید. امیدواریم به زودی بهبود پیدا کنید.
Een Facts Scientist houdt zich bezig satisfied het uitvoeren van voorspellende analyses op basis van gestructureerde en ongestructureerde gegevens.
علاوه بر این موارد، بیماران علائمی مانند : انزوا، بهداشت پایین، میل جنسی کم، کمبود انگیزه، بی تحرکی و رفتار های ناگهانی خواهند داشت.
تحقیقات نشان میدهد که این بیماری زمانی اتفاق میافتد که سیستم ایمنی بدن اشتباه عمل کرده و شروع به تولید سریع سلولهای پوستی میکند.
این جدول خلاصهای از تفاوتهای کلیدی بین این سه شرایط پوستی ارائه بیماری پسوریازیس ارثی است؟ میدهد. با این حال، تشخیص دقیق هر یک از این بیماریها باید توسط پزشک صورت گیرد، زیرا تشابهاتی بین علائم آنها وجود دارد که میتواند تشخیص را دشوار کند. قارچهای پوستی چگونه تشخیص داده میشوند؟
"دکتر ویزیت" سامانه مشاوره و رزرو نوبت پزشکی آنلاینی است که به کاربران خود امکان تماس تلفنی، متنی و حضوری را با پزشکان از هر کجا و هر زمان ارائه میدهد.
این پژوهش ژنتیکی بودن این بیماری را ثابت کرد.[۱۱۱] محیطی[ویرایش]
قارچ پوستی در مادران شیرده معمولاً خطر جدی برای سلامتی مادر یا نوزاد ایجاد نمیکند. با این حال، چند نکته مهم وجود دارد که باید در نظر گرفته شود: انتقال به نوزاد اگرچه انتقال قارچ پوستی از مادر به نوزاد نسبتاً نادر است، اما ممکن است در صورت تماس نزدیک پوست به پوست رخ دهد. به همین دلیل، مادرانی که دارای عفونت قارچی هستند باید در هنگام شیردهی یا نگهداری نوزاد از تماس ناحیه آلوده با پوست نوزاد اجتناب کنند. استفاده از داروهای ضد قارچ بسیاری از داروهای ضد قارچ موضعی برای استفاده در دوران شیردهی ایمن هستند. با این حال، مادران باید قبل از استفاده از هر نوع دارو، با پزشک خود مشورت کنند تا از ایمنی آن برای خود و نوزادشان اطمینان حاصل کنند.